Nosečniška fotografija

Zagrabite priložnost in si shranite v dolgotrajen spomin najlepši čas vašega in otrokovega življenja. Vaš lep trebušček si to zasluži.

Fotografije lahko kasneje pokažete vašemu malčku,
in mu poveste, da je bil on skrit v maminem trebuščku.

Nosečniška podoba je preprosto lepa iz mnogo osupljivih  razlogov. Sedaj je čas, da to podobo ovekovečite z nosečniškimi fotografijami! Vaši posnetki so edinstvena priložnost, da si ustvarite lep spomin, ko ne boste več imele trebuščka in boste v rokah že pestovale svojega otročička.

Kdaj rezervirati?

Sa bi se izognile nevšečnostim, vedno priporočamo zgodnjo rezervacijo, zato nas pokličite, ko boste nekje v 28. tednu nosečnosti, da se dogovorimo za datum fotografiranja. Najbolj primeren čas fotografiranja vašega trebuščka je nekje v 34. tednu (28. tednu, če pričakujete dvojčke). Če ste slučajno že dosegle 34. teden, ne oklevajte! Vodimo zelo učinkovito čakalno listo tako, da se vam lahko brez problema lahko prilagodimo.

Vaše fotografije

Fotografiranje traja približno dve uri, posnete fotografije pa lahko vidite že med samim fotografiranjem. To najbrž prvič, ko boste pozirale gole ali na pol gole. Kot lahko vidite v galeriji, so vsi posnetki kar se da diskretni in s pomočjo programa vam zagotovimo popravke vaših “nepravilnosti” . Priporočamo vam, da vsaj dve uri pred fotografiranjem pojeste nekaj lahkega ter odstranite vsa tesna elastična oblačila, da se ne poznajo sledi le-teh. S seboj prinesite oblačila in dodatke,  katerih se boste dobro počutile, kot na primer tanke srajčke, majice ali perilo. Frizuro in make up si uredite po vaši lastni želji, da boste le tako najlepše nosečnice.

nosečniška fotografija

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja