Poročni nasveti

Dobro je vedeti …

Priprave in obred se zaključi, hrana se poje, glasba se odigra – toda fotografije ohranijo večen spomin. Dober poročni fotograf zabeleži čustva in spomine celotnega dogodka za vedno!

Na kaj bodita pozorna:

  •     Na dan poroke si rezervirajta si vsaj 1 uro za portretno fotografiranje.
  •     Opozorita na vse detajle, ki jih želita imeti na fotografijah.
  •     bodita naravna, naj se trenutki zgodijo.
  •     Bodita zaljubljena in uživajta Vajin dan.

Vabimo vaju da prideta na brezplačni uvodni posvet ter nam predstavita svoje želje in pričakovanja.

 

Sta seznanjena z vajinim proračunom?

Pri načrtovanju poročnega dne je zelo zaželjeno, da si zastavita znesek, ki vama je še sprejemljiv. Načrtovanje poroke z omejenim proračunom pa je včasih vse prej kot lahko. Izbira cenejšega fotografa je eden izmed načinov, kako zmanjšati stroške poročnega dne. Ljudje zmotno mislijo, da je fotografija zelo draga. Vzemita si čas in primerjajta cene in kvaliteto, ki vama bo ustrezala.

Pomembno se je zavedati, da ne iščeta nekoga poceni ampak kvalitetnega za sprejemljivo ceno. Obstajajo velike razlike med fotografi, predvsem jih lahko takoj opazita po kakovosti.

V povprečju se gibljejo cene od 200,00-2.000,00€ odvisno, kaj si želita. Pri nas imamo na voljo več paketov, med katerimi lahko izbirata.

Mogoče bosta pomislila tudi na to, da bi lahko vajin poročni dan fotografiral kar znanec, ki se malo ukvarja s fotografijo. To vam prijazno odsvetujemo, kajti tak fotograf (razen, če ni profesionalec) ne bo znal narediti kakovostnih fotografij in ujeti trenutkov.

Fotografija, poročna fotografija, Storitve